opc_loader

Gastenboek

Nihad Tevredenheid shampoo&conditoner 27-01-2021 17:31
Lieve Karima,

Ik sinds kort shampoo bij je besteld en een arganolie flesje bij gekregen.
Omdat de condioner niet op voorraad was.

Ik ben trouwens heel tevreden over de shampoo en natuurlijk arganolie gebruik ik voornamelijk voor me haarpuntjes/gezicht.


Na 3 weken heb de condioner gekregen uit liefdadigheid.
Ben je enorm dankbaar😍😍😍

De shampoo gecombineerd met de conditoner is echt goed, want ik voel dat me haren gevoed wordt en het glanst. Heb nu ook minder last van haaruitval.

Ik ben erg tevreden💋❤️

Naoual Amsterdam 30-12-2020 20:34
Fijne producten, kan niet meer zonder gebruik het nu al zeker 4 jaar!! Ghassoul argan werkt zichtbaar na 1 beurt al te gebruiken en de arganolie is allahoma barek top icm de arganzeepje!!!
Amina Ait Turnhout 08-12-2020 21:40
Arganssous heeft de beste producten.
Alles is gewoon puur natuur en top service. Je krijgt altijd een eerlijk advies.
Hakima Boujada Amsterdam 18-08-2020 14:57
Ruim 1.5 maand geleden begon ik met de skincare lijn. Vandaag is een goed moment om terug te blikken op wat de skincare lijn met mijn huid heeft gedaan. Mijn gevoelige huid in mijn gelaat was gedurende quarantaine door het veelal thuis zitten droger en onrustiger geworden dan normaal en had dus een boost nodig, dat was wel duidelijk. Ik kwam SubhanAllah op dat moment de skincare lijn van Argansouss tegen en berichtte Karima hierover om mij hierin te adviseren. Na ontvangst van alle producten ben ik er sinds dag 1 helemaal verliefd op! Het voelt natuurlijk, zijdezacht, voedend en kalmerend aan. Mijn huid reageert er goed op en krijgt nu de juiste verzorging. Dat kan ook niet anders als de producten daadwerkelijk natuurlijk en biologisch zijn. Ik heb me namelijk eerder gewaagd aan het gebruik van arganproducten e.d., maar eerder heeft mijn huid er nooit zo goed op gereageerd als dat het nu doet Alhamdulilah. Mijn huid en ik zijn dus meer dan blij, blij dat Allah jou in staat heeft gesteld om anderen op een professionele en eerlijke manier te helpen aan de juiste verzorging. We moeten immers lief zijn voor onze huid. Moge al-Wahhab jouw onderneming Zijn zegeningen blijven geven ❤️
Najoua Emmeloord 27-07-2020 14:40
Gebruik al een tijdje jullie rozenwater, arganolie en zeep. Super tevreden over. Rozenwater is alweer op dus tijd om nieuwe te bestellen
Resultaat 1 van 5. Resultaat:12345...Volgende